skip to Main Content

Rådgivning og sparring

Jeg hjælper dig med at håndtere de udfordringer, som du står overfor. Vi kan sætte fokus på specifikke problemstillinger, eller jeg kan bistå dig med at udvikle dine lederkompetencer over en bred kam.

Måske står du overfor en vigtig beslutning og er i tvivl om, hvilken vej du skal gå? Måske står du overfor en større forandringsproces som fx. en fusion og er i tvivl om, hvordan du griber det an? Måske bliver der ved med at være ”grus i maskinen”, uden at det står klart, hvor skoen trykker. Uanset hvad det er, kan jeg hjælpe dig med at klare tankerne, afsøge mulighedsrummet og finde en vej frem.

Rammen kan være et længere forløb, hvor vi arbejder i dybden med de problemstillinger, som er de vigtigste for dig og som rummer det største potentiale for at forbedre dine resultater. Vi kan også arbejde mere fokuseret med en bestemt problemstilling.

I løbet af mine mange år som topchef har jeg selv gennemført flere coaching-forløb – dels som led i større lederudviklingsprogrammer med  min ledergruppe, dels mere målrettet med henblik på at styrke mine egne kompetencer og bruge dem mere hensigtsmæssigt.  Det er min erfaring, at et coaching-forløb kan give et markant løft af lederskabet, ikke mindst når det gælder de personlige kompetencer, hvor der ofte er brug for at arbejde i dybden.

Vi aftaler ramme og fokus med afsæt i dine aktuelle udfordringer og behov.

Kontakt

Kontakt mig, hvis du har brug for en sparringspartner eller gerne vil udvikle dit lederskab. Så tager vi en helt uforpligtende snak om dine udfordringer og behov.

Back To Top